Privat coaching

Privat coaching är ett utmärkt sätt att ta reda på vem du är och vad ditt liv handlar om. Du kan få nya perspektiv på dig själv och livet som hjälper dig finna din rätta plats i livet.

Den första 90-minuters coaching-sessionen kostar 700 kr (därefter 900 kr). Du kan kombinera ihop flera sessioner till ett program som passar just dig.

Coaching via telefon eller Skype

Du behöver inte bo i närheten av Stockholm för att få coaching av mig. Jag ger oftast coaching via telefon eller Skype. Det fungerar precis lika bra som coaching på plats. Så tveka inte att kontakta mig oavsett var du bor!

Få reda på vad dina behov är, och om coaching kan hjälpa dig uppfylla dessa.

Detta är dina steg:

  • Fyll i formuläret till höger för att ta del i en gratis intervju som visar om coaching eller någon annan behandlingsform vore lämpligast för dig.
  • Föreslå gärna tider som passar dig i meddelandefältet. Fyll även i specifika frågor du vill ta upp.
  • Inom kort kontaktar jag dig för att boka in en intervju.

Hej Peter Jag vill verkligen tacka dig från djupet av mitt hjärta. Den fantastiska behandlingen som jag fick av dig har gjort susen. Vågade nästan inte hoppas. Senaste 15 åren har varit ett rent helvete som bara fick genomlidas, och senaste tiden hade jag totalt tappat livsgnistan. Hade provat det mesta, ätit alla möjliga naturläkemedel osv. Sista budet hos Sofia Hemmets hud specialist var kort och gott cellgifter som skulle få ner inflamationen i huden. Exem och klåda över hela kroppen som plågade livet ur mig. Jag blev rekommenderad att gå till dig genom en god vän. Var tveksam, men ok. Jag provar en sista gång, sen tar jag det som läkaren sa till mig. Var ganska luttrad och misstänksam. Ditt bemötande var underbart, det vill jag verkligen säga. Det är inte vanligt. Vänligt, milt och behagligt. Att du lyssnade med hela kroppen har jag aldrig varit med om. Jag kände mig verkligen sedd och förstådd. Det kändes verligen att du hade en otrolig kunskap och erfarenhet som du kunde ösa ur och använda dig av. Den här terapiformen kändes otroligt effektivt och man kunde utforska väldigt djupa nivåer tilsammans. Exemet som jag lidit av största delen av mitt liv har minskat och även klådan, tror knappt att det är sant. En behandling och detta fantastiska resultat. Har oxo fått ett verktyg , som jag kan använda för att jobba med mig själv. Känner mig oerhört tacksam.

Kirsi Moliis

Name Goes Here

Name Goes Here

Position

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.