Quick Goals

Quick Goals (tidigare Spiritual Option)

Nå dina materiella mål genom inre harmoni

Välkommen till webinaret om Quick Goals, hur du når dina mål med inre kraft.

Spiritual Option har gått genom en stor förändring och har därmed bytt namn till Quick Goals. Den stora skillanden mellan SO och Quick Goals är att det nu är mycket snabbare och lättare att eliminera alla blockeringar mot fullt förverkligande av dina mål.

[stextbox id=”black”]För att få veta mer om Quick Goals, anmäl dig gratis i formuläret till höger.[/stextbox]

OBS! Denna video nedan handlar om Spiritual Option, den äldre versionen av Quick Goals.

Har du gett upp att

 • fördubbla din inkomst?
 • hitta ditt drömjobb?
 • finna kärleken?
 • nå bra hälsa?

Med Quick Goals hittar du din inre längtan som driver dig till det du verkligen vill. Vad är ditt största mål i livet? Vad hindrar dig från att nå det?

Med Quick Goals kan du förverkliga dina viktiga mål i livet genom att befria tanken från begränsningar. Du upptäcker glädjen av att veta vad du egentligen vill. Du får harmoni mellan den du är (din själ) och ditt mål, och når det på snabbaste möjliga sätt utan stress. Det blir naturligt att få det du vill ha. Upplev hur det är att vara helt säker på att lyckas.

Denna metod handlar inte om affirmationer, visualisering, hypnos, NLP eller terapi. Quick Goals är ett komplett system för att snabbt och säkert förverkliga alla dina mål. Eftersom detta system skapar harmoni mellan den du är och dina mål, så når du dem på snabbaste möjliga sätt och helt utan stress. Du blir den personen som naturligt får det du vill ha.

Quick Goals-kursen

I början av kursen väljer du ett personligt mål att jobba med under kursens gång. Det kan vara ett mål som att motionera regelbundet, komma in på en utbildning, hitta sitt drömhus, få ett bra jobb osv. Det blir mycket praktiskt och personligt arbete. Genom att under kursen arbeta på ditt mål befriar du ditt tänkande från begränsningar och du blir medveten om vad som är viktigt för dig, även i vardagen. Du kommer i kontakt med din inre längtan och ditt mål förändras ofta så du upptäcker vad du egentligen vill. Detta gör att du kommer igång med saker. Du blir mer medveten om dig själv och vad du gör i vardagen. Många upplever även positiva förändringar som inte har med deras mål att göra, de äter bättre, blir mer sociala, tränar mer och blir mer aktiva. Genom att göra Quick Goals på våra jordnära mål kommer vi i kontakt med vår inre längtan och får djupa insikter för ytterligare personlig utveckling.

Kursinnehåll

 • Introduktion
 • Hur du väljer rätt mål.
 • Hur du tar reda på vilka blockeringar du bör jobba på först.
 • Hur du transformerar tidigare upplevelser.
 • Hur du blir 100% säker, så du aldrig ger upp.
 • Hur du gör målet verkligt för dig.
 • Hur du tar reda på exakt vad du ska göra för att nå målet.
 • Hur du eliminerar de sista hindren och mobiliserar undermedvetandets kraft.
 • Hur du transformerar yttre hinder och förändrade omständigheter till resurser.

Du får praktisera alla dessa steg på ditt eget valda mål, så att du redan eliminerat många blockeringar vid kursens slut. Redan under kursen får många av kursdeltagarna uppleva att de är 100% säkra på att nå sitt mål. Och detta är inte bara positivt tänkande, utan de vet det för de har tagit bort alla blockeringar med roten.

Gå på Quick Goals-kursen och lär dig att utvecklas genom jobba på dina mål

Kursdatum: Annonseras inom kort
Plats: Annonseras inom kort

Pris: Annonseras inom kort

Anmälningsavgiften (500 kr) sätts in på BG 348-5885 (Peter Karlén). Skriv din mejladress i meddelandefältet så jag kan skicka bekräftelse på att du kommit med på kursen. Begränsat antal platser. Plats på kursen erhålls i tur och ordning efter inbetalningsdatum.
 

Förverkliga dina mål samtidigt som du växer som människa

Har du drömt om att

 • förbättra din inkomst?
 • få ditt drömjobb?
 • finna din idealiska partner?
 • nå perfekt hälsa?

Har du undrat: “Varför det är så svårt att förverkliga mina mål, som jag verkligen vill nå så mycket?” Det kan ju inte vara brist på motivation, eller … ? Det är inte konstigt att när vi upplever denna frustration gång på gång så börjar vi bli försiktiga med att ens försöka. Vi börjar förknippa smärta med att uppnå våra mål för att vi misslyckats så många gånger tidigare. Det vanliga är att vi

 • skjuter upp saker
 • stannar i samma gamla mönster
 • gör ändringar i vårt liv, men sedan faller vi tillbaka

Nu finns lösningen! Dina drömmar kan bli verklighet genom att bearbeta de förflutna upplevelser som blockerar dig. Quick Goals är en enkel metod som förändrar dig på djupet!

Materiell framgång med andlig förankring

Vi försöker ändra oss med diet, tänka positivt, vara kärleksfulla och förlåtande, eller viljestarka, men vi faller förr eller senare tillbaka i samma gamla negativa mönster. Varför kan vi inte göra förändringarna vi innerst inne brinner så starkt för? Många av oss på den andliga vägen har lyckats ganska bra med att nå inre frid och medvetande. Tyvärr är yttre framgång inte lika vanligt. Jag har förundrats över hur vanligt det är att vi “saboterar” för oss själva, skjuter upp saker, ger upp för tidigt eller kanske inte ens försöker nå våra mål. Alla har vi inre konflikter kring våra mål. Och vi “andliga” människor har ofta det extra svårt för att vi är så medvetna om vårt inre liv och känsliga för känslor och energier att minsta lilla motgång gör att vi tappar kraften.

Quick Goals – uppnå mål i harmoni

Detta praktiska system för att uppnå mål i harmoni heter Quick Goals. Grundaren Filip Mihajlovic kommer från Serbien. Han är son till Zivorad Slavinski som är en av de mest kända personligheterna inom andlig utveckling i Östeuropa. Filip har fortsatt sin fars arbete och utvecklade Spiritual Option för att andliga människor även skulle kunna uppnå materiella mål. Metoden är därför mest känd i öststaterna, men börjar redan bli känd i stora delar av Europa och USA.

Tar bort hindren

Problemet är ofta att vi inte vet vad vi vill. Med Quick Goals kan du bli 100% säker på det. Och när du är så säker, då kan du uppnå vad som helst! Även stora, så gott som “omöjliga” mål, kan du uppnå på 1 mån – 2 år. Alla delar av dig kommer att enas i harmoni kring ditt syfte. Och att uppnå det blir då en ansträngningslös lek. Dit kommer vi genom att neutralisera och ta lärdom av vissa så kallade negativa upplevelser (det är där våra största skatter ligger gömda). Med Quick Goals medvetandegör du dessa helt smärtfritt. Samtidigt försvinner den negativa laddningen och du befinner dig i ett perfekt tillstånd för att uppnå ditt mål. Dessa tillstånd kallas ibland för “The Flow”. Quick Goals är

 • snabbt – att lösa kärnan i problemet går på minuter
 • effektivt – förändringarna är djupgående och permanenta
 • enkelt – vem som helst kan lära sig att bemästra Quick Goals på en helg

Quick Goals är inte

 • religiöst förknippat på något sätt
 • positiva tankar/affirmationer
 • baserat på “The Secret”/Hemligheten
 • bara regler, principer och filosofier – det är en praktisk process som förändrar din personlighet på djupet