RPT

Trauma hindrar dig från att helas känslomässigt och fysiskt – nu kan du snabbt och fullständigt hela alla traman från roten

För första gången i Sverige!

Reference Point Therapy (RPT) är en nyskapande spjutspetsteknik för personlig utveckling och befrielse från trauma

Vänd ut och in på helande!

Alla helande tekniker kan bli tusentals gånger mer efffektiva om vi vänder ut och in på dem.

Hur du skapades, den viktiga stunden när din mor och far möttes och spermien mötte ägget, kan bära vidare information som påverkar allt i ditt liv. Dessa viktiga utvecklingsögonblick (de kallas för Key Developmental Events) håller nyckeln till ett radikalt nytt sätt att helas.

Kunskapen om Key Developmental Events (KDEs) bygger på ny biologisk forskning inom medvetande och epigenetik. Denna spjutspetspsykologi kommer inom de närmaste 10 åren att vända upp och ner på alla alternativa behandlingar och förhoppningsvis även traditionell psykoterapi.

För att förstå hur radikalt annorlunda denna psykologi är så måste vi först titta på hur behandlingar går till idag. Nästan alla alternativa och traditionella behandlingar bygger på samma tillvägaggångssätt (se diagrammet nedan):

Lägg märke till hur mycket tid som ägnas åt att identifiera problem och söka efter orsaker. Många terapeuter lägger en eller flera sessioner bara på att förstå klientens problem. Sedan kan många timmar gå åt att hitta orsakerna. Därefter måste rätt helande-teknik användas och upprepas så många gånger som är nödvändigt. Ibland leder detta till resultat, ibland inte. Det beror mycket på om de rätta underliggande orsakerna hittats.

Att börja med problemet och söka efter orsaken är som att sätta vagnen framför hästen. Enda orsaken till att använda detta gammalmodiga sätt är att tills nu så fanns det inget annat sätt. Om vi i stället sätter hästen framför vagnen så kan vi förenkla och effektivisera helandeprocessen (se diagrammet nedan):

Du kan omedelbart se hur mycket enklare detta sätt är. Det är mycket mer effektivt än det gamla sättet att hela. När orsaken till mänskligt lidande redan är känt så kan vi sluta söka.

Med Reference Point Therapy kommer äntligen en behandlingsmetod som använder detta moderna sättet att hela problem. Vad betyder det i praktiken?

 • Du behöver inte tala om din barndom
 • Du behöver inte prata om övergrepp eller smärtfulla minnen
 • Inget återupplevande av smärta eller trauma under helandeprocessen
 • Mycket enkelt för klienter som inte tycker om regression eller hypnos
 • Terapeuten behöver inte lida av att höra om klientens trauma (detta kallas sekundärt trauma)
 • Otroligt hög framgångsgrad
 • Snabb personlig utveckling – varje KDE som rensas motsvarar hundratals timmar av terapi för att identifiera och lösa

Reference Point Therapy RPT läker på den kausala nivån. Orsaken till 99 % av våra problem kommer från undermedvetna blockeringar relaterade till överlevnadsinstinkter. Överlevnadsinstinkt känns i magen, i kroppen, vilket är varför så många bioenergiska/hjärt-orienterade/psyko-terapeutiska healing metoder inte fungerar – de bekräftar inte grundorsaken och instinkterna som sitter i biologin.

RPT är unik genom att den kombinerar framväxande vetenskaplig forskning, såsom vetenskapen om epigenetik med gammal andlig visdom. Resultaten är djupgående, snabba och permanenta.

[youtube_sc url=CrLK0tDE530 width=430]

Nu kommer sista chansen på ett tag att lära dig det mest kraftfulla jag stött på. Och jag har provat det mesta under mitt 30-åriga sökande. Titta bara på videodemonstrationerna på pkarlen.com/rpt och referencepointtherapy.com/

 

Har du

 • försökt bli av med dina inre blockeringar, som ändå kommer tillbaka?
 • helat traumat eller sorgen, men det ändå känns jobbigt?
 • jobbat på din hälsa på alla möjliga sätt, men ändå inte blir helt frisk?
 • fått nog av att gå kurs efter kurs, prova behandling efter behandling?
Lösningen finns äntligen här!

Fantastiska nya upptäckter revolutionerar healing och ersätter helt och hållet de gamla metoderna

Reference Point Therapy (RPT) är en ny kraftfull metod som bringar samman den senaste forskningen inom cellminnen, traumahantering, evolutionslära, healing och högre medvetandetillstånd. Resultatet är en "super-metod" som verkligen går på djupet och löser grundorsaken till bestående problem och mönster som inga andra terapier och metoder rått på. Resultatet blir varaktig och ofta omedelbart helande av både fysiska och emotionella problem. 

Peter Karlén, den första RPT terapeuten i Sverige

Jag, Peter Karlén, har ägnat 30 år åt att lära mig de mest kraftfulla metoderna och teknikerna för mänskligt förverkligande: meditation, TM, Sedona Method (releasing), frigörande andning, energipsykologi, EFT, TAT, EmoTrance, healing, Xin Ping, Reiki, The Secret, positivt tänkande, affirmationer, Ayurveda, Feng-Shui med mera. Reference Point Therapy är helt klart den effektivaste metoden av alla för att ta bort inre blockeringar. Därför har jag nu utbildat mig till coach och tränare. Maila mig om du vill veta när det blir ett gratis föredrag: [email protected]