Effortless Connection – på svenska

Experter i De Tre Principerna
– för första gången i Sverige!
Jenny och Rudi är världskända experter som utbildats i De Tre Principerna i 10 år. De har arbetat internationellt med De Tre Principerna inom utbildning, rehabilitering, kriminalvård, företag och organisationer (bl.a. National Health Service och mental health charity MIND). De arbetar på heltid med att ge konsulationer, hålla kurser och utbilda coacher i De Tre Principerna.
Peter Karlén säger:
“Förändringarna och förbättringarna i mitt liv har varit så dramatiska att jag känt att jag måste göra detta mer tillgängligt i Sverige. Jag har studerat med flera lärare i “De Tre Principerna”, och de lärare som jag upplevt som klarast och enklast i sitt förmedlande har varit Rudi och Jenny Kennard. Därför har jag nu bjudit in dem från England, för första gången, till Stockholm för att hålla föredrag och kurs. Både jag och min fru Lana kommer att assistera vid detta unika tillfälle och hjälpa till med förklaringar, översättning och stöd vid behov.”
Kvällsseminarium och workshop på Hälsans Hus (Hermans) i centrala Stockholm
med Rudi & Jenny Kennard
Kvällsseminarium: Fredagen 5 september, 18:30 – 20:30

Pris: 160 kr

Workshop: 6 – 7 september, 9:30 – 17:00
Pris: 1995 kr (kvällsseminariet är gratis för dig och en vän)
Endast lördagen eller söndagen: 998 kr.
OBS! Priserna är exklusive moms.
 
Normalpriset är 1995 kr, men just nu har vi rabatterade platser för 1595 kr. Missa inte! Endast ett fåtal platser kvar! Klicka på knappen nedan för att läsa mer.  
Effortless Connection  – De Tre principerna
Föredrag och workshop 5 – 7/9 i Stockholm
Klicka härDenna praktiska workshop kan transformera ditt liv inifrån och ut. Den syftar till att hjälpa dig se hur tre principer förklarar all mänsklig upplevelse. Detta kommer att leda dig till en intuitiv förståelse av hur livet fungerar och därigenom känna fantastisk samhörighet (connection) med allt, dig själv och andra, vare sig det är med familjemedlemmar, partners, kollegor, kunder eller vänner. Kan detta verkligen vara lätt? Ja, absolut!
Du behöver inga förkunskaper. Genom dina egna insikter sker allt mycket lätt och glädjefullt.
OBS! Titeln ändrades från “Effortless Relationships” till “Effortless Connection” för att det beskriver bättre vad det handlar om. Genom “effortless connection” får vi lätt kontakt med de resurser vi behöver, inom oss och omkring oss (förmågor, kreativitet, kontakter, vänner, kunder, partners) till ömsesidig fördel. “Effortless Relationships” är en av effekterna av detta.
Kvällsseminariet och kursen med Rudi och Jenny hålls i underbara lokaler på Stockholms vackraste gata Fjällgatan (se utsikten på bilden).
Adress: Stora salen, 1 tr., Hälsans Hus
Fjällgatan 23, Stockholm
T-bana: Slussen.
Bussar: 2 – 3 – 53 – 76 till Tjärhovsplan. Korsa gatan och gå en bit tillbaka sen upp på Fjällgatan.
Till fots: Från Slussen promenera upp Katarinavägen ca 5-10 min, när vägen svänger 90 grader fortsätt rakt fram, upp på Fjällgatan.

Klicka här för karta.

Program
Klicka härVi kommer att täcka föjande teman:
  • Hur du ansluter till det universella sinnet – kraften bakom allt liv
  • Hur “connection” gör livet enklare
  • Hur du kommer i kontakt med kreativa lösningar
  • Hur du behåller positiv “connection” i negativa omständigheter
  • Hur du kan påverka andra för allas bästa
  • Hur du hanterar “negativa” familjemedlemmar, partners, kollegor, kunder, klienter, vänner
  • Hur du bygger kärleksfull kontakt
  • Hur du kan leva med mindre stress och mer hälsa, kärlek, välfärd och glädje
  • Hur du kan uppleva förlåtelse

På kursen blir det mycket tid för personliga frågor och klargörelse på det sätt som du behöver. Du guidas lätt till din egen insikt som leder dig till nya sätt att se som löser dina problem och ökar positiviteten i ditt liv. Detta forsätter att växa av sig självt även efter helgen. Du behöver inga tekniker eller verktyg, bara din inre förståelse!
Klicka här för detaljerat program för kvällsseminariet och kursen.