Ditt naturliga välmående med Dicken Bettinger

Problem kan inte lösas på samma nivå som de skapades. Vi måste förändras till något helt nytt (inte evolution, revolution) och det måste ske inifrån för att vi ska kunna skapa varaktig förändring i våra liv.

Ta del av denna revolution, inifrån och ut, som nu sveper över världen genom ett unikt tillfälle när en av världens mest skickliga och erfarna lärarna inom området kommer till Sverige. Dicken Bettinger har delat med sig av denna kunskap till enskilda individer, stora grupper och företag i över 26 år. På hans seminarium kommer vi tillsammans utforska vår medfödda förmåga till välmående och naturlig klarhet.

För att få mesta möjliga ut av detta seminarium, kom till mitt kostnadsfria webinar den 8e maj (eller lyssna på inspelningen). Där introducerar jag hur du kan gå bortom problem och inte störas av dem längre. Du kan nå en nivå där du hela tiden har tillgång till ditt inre välmående så att det kan bli till en kraftfull och verklig resurs i ditt liv. Detta leder till att du:

  • studsar tillbaka från motgångar mycket snabbare
  • aldrig fastnar i motgångar – negativitet rullar av dig som vatten på en gås
  • när någon trycker ner dig så blir “du” inte nertryckt, du tar inte saker och ting lika personligt längre
  • verkligen greppar på djupet att motgångar (och medgångar) aldrig är personliga
  • är i sync med något universellt som är större än dig själv
  • har möjligheten att transformeras till någon helt annan än du redan varit
  • lever ditt liv ansträngningslöst – där de förändringar som du behöver göra i ditt liv sker av sig själva

När din nivå av välbefinnande ökar, upplever du mindre stress, mindre ångest, mer glädje, en större känsla av närvaro, mer förtroende för dina beslut, och en större lätthet i alla dina relationer.

Anmäl dig i formuläret till höger till detta kostnadsfria online webinar kl 19 den 8e maj. Om du inte kan närvara just då, anmäl dig i alla fall, så skickar jag inspelningen till dig.

Lyssna på Dicken i nedanstående 8 videos när han berättar om sin egen utveckling och hur enkelt det är att nå naturligt välmående i alla situationer:

[Youtube_Channel_Gallery feed=”playlist” user=”PL-Bg2qYv70JLfBlJxXycZDinX92xEx1ET” feedorder=”asc” videowidth=”640″ ratio=”16×9″ theme=”light” color=”white” quality=”default” autoplay=”0″ rel=”1″ showinfo=”0″ maxitems=”8″ thumbwidth=”” thumbratio=”16×9″ thumbcolumns=”8″ title=”0″ description=”0″ thumbnail_alignment=”left” descriptionwordsnumber=”10″ link_window=”0″]

Välkommen till detta två-dagars seminarium i Jönköping, helgen den 24-25 Maj med världskända föreläsaren Dicken Bettinger. Anmäl dig här: http://easeofwellbeing.se/ och lämna mitt namn, Peter karlen, i meddelandefältet så får du ta del av uppföljningsmötet och en exklusiv diskussionsgrupp efter kursen.