Behandlingar

Här kan du boka behandlingar via kalendern nedan. Klicka på ett datum och en tid som passar. Fyll i formuläret som dyker upp nedanför och klicka på knappen “Please click here to confirm this appointment.” Det går även att kontakta mig direkt via mejl, men detta är det smidigaste sättet. Första tillfället gör vi en 30 minuters intervju via Skype eller telefon. Detta är kostnadsfritt.

Intervju

Innan jag tar emot dig för en behandling så har vi en intervju för att lägga grunden till ett framgångsrikt samarbete. Under intervjun använder jag Clean Language. Detta är ett helt nytt sätt att arbeta med förändringsprocesser, som grundar sig i hur du organiserar och styr dina tankar. I vissa fall använder jag även Symbolic modelling som skapar förutsättningar för att få förändringar att växa fram under en process. Resultatet blir helt nya sätt att tänka. Jag uppmuntrar och underlättar för att förändringen ska kunna ske naturligt och ta sig förbi de hinder som finns på vägen. Genom att utforska dina tankesätt och inre metaforer, kommer du att upptäcka att det är lätt att förändras och växa. Intervjun sker via Skype eller telefon och tar vanligtvis inte mer än 30 minuter (om du bokar nedan står det att det tar 120 min, men det är bara pga att bokningssystemet fungerar så).

Skräddarsydda behandlingar

En skräddarsydd behandling utformas enligt dina behov och önskemål. Jag kan hjälpa dig med att

  • lösa dina inre problem
  • förbättra ditt inre tillstånd
  • få tillgång till inre resurser du inte ens trodde du hade
  • nå dina mål

Jag är utbildad i och använder mig av många behandlingsmetoder. En fullständig lista finner du här: http://pkarlen.com/peter-karlen/

[app_monthly_schedule]
[app_pagination month=”1″]
[app_login]
[app_confirmation]